Medicinski pripomočki

Hedrin®

Skrbi zaradi uši?

Samo mirno! Tu smo, da vam pomagamo in pokažemo, kako je odstranjevanje uši lahko preprosto in neboleče, če pravilno ukrepate.

Predstavitvena stran
Hedrin®
Na voljo tudi v spletnih lekarnah

Video predstavitev


Hedrin® All in One ŠAMPON

Ubije uši, odstrani gnide in očisti lase

Preprosta rešitev za odstranjevanje uši, saj je to sedaj lahko tako brezskrbno kot umivanje las. Šampon Hedrin® dokazano ubije uši v petih minutah in tudi odstranjevanje gnid je bolj preprosto, saj je več kot dvakrat bolj učinkovito od samega česanja.

  • Ubije uši v samo 5 minutah.
  • Omogoča lažje odstranjevanje gnid.
  • Preprosta uporaba.
  • Brez pesticidov in neprijetnega vonja.
  • Primeren za odrasle in otroke od enega leta.

Kako uporabljamo Hedrin® All in One ŠAMPON

  • Nanesite šampon na suhe lase, od korena do konic.
  • Pustite delovati pet minut in ne dlje.
  • Zmočite lase, da se naredi pena.
  • Izperite, lasje ostanejo čisti in zdravi (izogibajte se stiku z očmi).
  • Z glavnikom razčešite pramen za pramenom, da odstranite uši in gnide (jajčeca). S priloženim glavnikom povlecite od korena do konic in se prepričajte, ali gredo lasje skozi bazo zob glavnika.

Pred uporabo preberite celotno navodilo za uporabo.

Medicinski pripomoček izpolnjuje zahteve za oznako CE.


Izdelek Hedrin® lahko varno uporabite tolikokrat, kot je potrebno, saj uši nanj ne razvijejo odpornosti.

Izdelek Hedrin® deluje na uši in gnide mehansko in ne vsebuje pesticidov.


Navodilo za uporabo

Kje kupiti

Hedrin® je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.


Generična zdravila

Generična zdravila

Eno izmed pomembnih poslovnih dejavnosti podjetja STADA predstavljata proizvodnja in prodaja cenovno dostopnih zdravil, ki jih poznamo pod imenom generična zdravila ali generiki. Generično zdravilo vsebuje popolnoma enako zdravilno učinkovino kot originalno, ki ga je razvil in patentno zaščitil prvotni proizvajalec.

Preberite več
Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila so kopije biotehnološko proizvedenih, tako imenovanih bioloških zdravil. To so aktivne snovi, ki so pridobljene iz živih celic rastlin ali živali. V primerjavi z generičnimi zdravili, tj. kopijami kemično proizvedenih, je treba v razvoj podobnih bioloških zdravil vložiti precej več truda in časa pa tudi sam nadzor nad proizvodnim procesom je precej zahtevnejši.

Preberite več
Ostala zdravila na recept

Ostala zdravila na recept

Kot partner priznanega nemškega podjetja Grünenthal skrbimo za trženje inovativnih zdravil za lajšanje bolečine na slovenskem trgu. Grünenthal je v svetu vodilno podjetje na področju obvladovanja bolečine in sorodnih bolezni.
Kot znanstveno podprta farmacevtska družba v zasebni lasti ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem inovativnih zdravljenj in najsodobnejših tehnologij bolnikom po vsem svetu.

Preberite več

Kakovost STADA

Temeljno prvino naše korporativne strategije predstavljata kakovost izdelkov ter odgovoren odnos do uporabnikov naših proizvodov in storitev. Zato precej pozornosti namenjamo ravno kakovosti in zanesljivosti oziroma varnosti naših produktov.

Preberite več

Izdelki brez recepta

Z vami že 125 let

Mednarodno farmacevtsko podjetje STADA Arzneimittel AG s sdežem v Nemčiji, si je v 125-tih letih dela pridobilo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. Del skupine STADA je tudi podjetje STADA d.o.o., ki v Sloveniji deluje že od leta 2012.

Preberite več