Prehranska dopolnila

Aminoplus® immun

Predstavitvena stran
Aminoplus® immun
Na voljo tudi v spletnih lekarnah

Video predstavitev


Opis

Aminoplus® immun je prehransko dopolnilo z izbrano kombinacijo aminokislin, vitaminov in mineralov.

Izbrana kombinacija vitaminov in mineralov podpira imunski sistem še posebno ob večjih obremenitvah in stresu.

  • Vitamini C, B6, B12 ter cink, baker in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Vitamini C, riboflavin (vitamin B2), B6, B12 ter folna kislina in magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena.
  • Riboflavin ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.


Navodila za uporabo in priporočen dnevni odmerek

Odrasli enkrat dnevno po obroku vzamejo vsebino ene vrečke, ki jo vmešajo v približno 200 ml negazirane vode. Popiti je treba takoj po pripravi. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.


Vsebina

7 vrečk z dnevnim odmerkom po 13,8 g

30 vrečk z dnevnim odmerkom po 13,8 g


Shranjevanje

Na sobni temperaturi (do 25 °C) in na suhem. Shranjevati nedosegljivo otrokom!


Pomembno opozorilo

Tega prehranskega dopolnila ne smejo uporabljati osebe s cirozo jeter in osebe, ki so utrpele srčni infarkt. Izdelek ni primeren za nosečnice, doječe matere ter otroke in mladostnike, mlajše od 18 let. Izdelek je primeren za uporabo le pri zdravih odraslih osebah


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

Na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.


Kje kupiti

Aminoplus® immun je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.


Generična zdravila

Generična zdravila

Eno izmed pomembnih poslovnih dejavnosti podjetja STADA predstavljata proizvodnja in prodaja cenovno dostopnih zdravil, ki jih poznamo pod imenom generična zdravila ali generiki. Generično zdravilo vsebuje popolnoma enako zdravilno učinkovino kot originalno, ki ga je razvil in patentno zaščitil prvotni proizvajalec.

Preberite več
Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila so kopije biotehnološko proizvedenih, tako imenovanih bioloških zdravil. To so aktivne snovi, ki so pridobljene iz živih celic rastlin ali živali. V primerjavi z generičnimi zdravili, tj. kopijami kemično proizvedenih, je treba v razvoj podobnih bioloških zdravil vložiti precej več truda in časa pa tudi sam nadzor nad proizvodnim procesom je precej zahtevnejši.

Preberite več
Ostala zdravila na recept

Ostala zdravila na recept

Kot partner priznanega nemškega podjetja Grünenthal skrbimo za trženje inovativnih zdravil za lajšanje bolečine na slovenskem trgu. Grünenthal je v svetu vodilno podjetje na področju obvladovanja bolečine in sorodnih bolezni.
Kot znanstveno podprta farmacevtska družba v zasebni lasti ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem inovativnih zdravljenj in najsodobnejših tehnologij bolnikom po vsem svetu.

Preberite več

Kakovost STADA

Temeljno prvino naše korporativne strategije predstavljata kakovost izdelkov ter odgovoren odnos do uporabnikov naših proizvodov in storitev. Zato precej pozornosti namenjamo ravno kakovosti in zanesljivosti oziroma varnosti naših produktov.

Preberite več

Izdelki brez recepta

Z vami že 125 let

Mednarodno farmacevtsko podjetje STADA Arzneimittel AG s sdežem v Nemčiji, si je v 125-tih letih dela pridobilo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. Del skupine STADA je tudi podjetje STADA d.o.o., ki v Sloveniji deluje že od leta 2012.

Preberite več