Prehranska dopolnila

Aminoplus® simplex

 

Prehransko dopolnilo z L-lizinom (3 g), vitamini in elementi v sledovih, s sladilom.

Primerno samo za odrasle.

Aminoplus® simplex
Na voljo tudi v spletnih lekarnah

Opis
  • Z biotinom in riboflavinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože in zdravih sluznic.
  • Z vitaminom C, cinkom, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter folatom in vitaminom D, ki prispevata k delovanju imunskega sistema.
  • Z aminokislino L-lizin.

Navodila za uporabo in priporočen dnevni odmerek

Odrasli enkrat dnevno vsebino ene vrečke vmešajte v približno 200 ml vode. Popijte takoj po pripravi. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.


Vsebina

7 vrečk z dnevnim odmerkom po 7,5 g = 52,5 g.


Shranjevanje

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.


Pomembno opozorilo

Izdelek ni primeren za nosečnice, doječe matere in otroke.


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

x


Kje kupiti

Aminoplus® simplex je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.


Generična zdravila

Generična zdravila

Eno izmed pomembnih poslovnih dejavnosti podjetja STADA predstavljata proizvodnja in prodaja cenovno dostopnih zdravil, ki jih poznamo pod imenom generična zdravila ali generiki. Generično zdravilo vsebuje popolnoma enako zdravilno učinkovino kot originalno, ki ga je razvil in patentno zaščitil prvotni proizvajalec.

Preberite več
Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila so kopije biotehnološko proizvedenih, tako imenovanih bioloških zdravil. To so aktivne snovi, ki so pridobljene iz živih celic rastlin ali živali. V primerjavi z generičnimi zdravili, tj. kopijami kemično proizvedenih, je treba v razvoj podobnih bioloških zdravil vložiti precej več truda in časa pa tudi sam nadzor nad proizvodnim procesom je precej zahtevnejši.

Preberite več
Ostala zdravila na recept

Ostala zdravila na recept

Kot partner priznanega nemškega podjetja Grünenthal skrbimo za trženje inovativnih zdravil za lajšanje bolečine na slovenskem trgu. Grünenthal je v svetu vodilno podjetje na področju obvladovanja bolečine in sorodnih bolezni.
Kot znanstveno podprta farmacevtska družba v zasebni lasti ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem inovativnih zdravljenj in najsodobnejših tehnologij bolnikom po vsem svetu.

Preberite več

Kakovost STADA

Temeljno prvino naše korporativne strategije predstavljata kakovost izdelkov ter odgovoren odnos do uporabnikov naših proizvodov in storitev. Zato precej pozornosti namenjamo ravno kakovosti in zanesljivosti oziroma varnosti naših produktov.

Preberite več

Izdelki brez recepta

Z vami že 125 let

Mednarodno farmacevtsko podjetje STADA Arzneimittel AG s sdežem v Nemčiji, si je v 125-tih letih dela pridobilo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. Del skupine STADA je tudi podjetje STADA d.o.o., ki v Sloveniji deluje že od leta 2012.

Preberite več