Prehranska dopolnila

Curazink® ImmunPlus

S sladili

Prehransko dopolnilo s cinkom (25 mg), vitaminom C in selenom. Brez sladkorja.

Pastile z okusom jagode. Primerno samo za odrasle.

Cink, vitamin C in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Curazink® ImmunPlus
Na voljo tudi v spletnih lekarnah

Opis

Prehransko dopolnilo Curazink® ImmunPlus v obliki pastil prijetnega okusa, brez sladkorja, združuje cink (25 mg) in selen ter priporočen dnevni vnos vitamina C. Na ta način Curazink® ImmunPlus dragoceno prispeva k dopolnjevanju vaše dnevne prehrane.


Sestava

Sestava

na 1 pastilo

% PDV* na 1 pastilo

Vitamin C

80 mg

100 %

Cink

25 mg

250 %

Selen

45 µg

82 %

* Priporočeni dnevni vnos v skladu z Uredbo (EU) 1169/2011


Sestavine

Sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; vitamin C; cinkov citrat; sredstvi za povečanje prostornine: manitol in hidroksipropil celuloza; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; škrob; barvilo: betanin; aroma; sladili: sukraloza in saharin; natrijev selenat.

Curazink® ImmunPlus je primeren za vegane in ne vsebuje umetnih barvil, soje, mlečnih beljakovin ter je brez glutena in laktoze.


Navodilo za uporabo in priporočena dnevna količina

Priporočeno odmerjanje: 1 pastila na dan. Pustite, da se počasi raztopi v ustih.


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. V primeru uživanja skozi daljše časovno obdobje priporočamo občasen premor. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Med jemanjem prehranskega dopolnila Curazink® ImmunPlus se izogibajte sočasnem jemanju drugih prehranskih dopolnil, ki vsebujejo cink.


Pogoji shranjevanja

Pretisni omot shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred svetlobo.
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.


Kje kupiti?

Curazink ImmunPlus je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.


Generična zdravila

Generična zdravila

Eno izmed pomembnih poslovnih dejavnosti podjetja STADA predstavljata proizvodnja in prodaja cenovno dostopnih zdravil, ki jih poznamo pod imenom generična zdravila ali generiki. Generično zdravilo vsebuje popolnoma enako zdravilno učinkovino kot originalno, ki ga je razvil in patentno zaščitil prvotni proizvajalec.

Preberite več
Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila so kopije biotehnološko proizvedenih, tako imenovanih bioloških zdravil. To so aktivne snovi, ki so pridobljene iz živih celic rastlin ali živali. V primerjavi z generičnimi zdravili, tj. kopijami kemično proizvedenih, je treba v razvoj podobnih bioloških zdravil vložiti precej več truda in časa pa tudi sam nadzor nad proizvodnim procesom je precej zahtevnejši.

Preberite več
Ostala zdravila na recept

Ostala zdravila na recept

Kot partner priznanega nemškega podjetja Grünenthal skrbimo za trženje inovativnih zdravil za lajšanje bolečine na slovenskem trgu. Grünenthal je v svetu vodilno podjetje na področju obvladovanja bolečine in sorodnih bolezni.
Kot znanstveno podprta farmacevtska družba v zasebni lasti ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem inovativnih zdravljenj in najsodobnejših tehnologij bolnikom po vsem svetu.

Preberite več

Kakovost STADA

Temeljno prvino naše korporativne strategije predstavljata kakovost izdelkov ter odgovoren odnos do uporabnikov naših proizvodov in storitev. Zato precej pozornosti namenjamo ravno kakovosti in zanesljivosti oziroma varnosti naših produktov.

Preberite več

Izdelki brez recepta

Z vami že 125 let

Mednarodno farmacevtsko podjetje STADA Arzneimittel AG s sdežem v Nemčiji, si je v 125-tih letih dela pridobilo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. Del skupine STADA je tudi podjetje STADA d.o.o., ki v Sloveniji deluje že od leta 2012.

Preberite več