Prehranska dopolnila

Liderin®

Prehransko dopolnilo za moške s posebno kombinacijo izvlečkov ginsenga, lubja obmorskega bora in korenine mace ter L-arginina, kofeina in B kompleksa.

Ginseng* prispeva k indukciji in vzdrževanju erekcije.

Korenina mace* prispeva k ohranjanju vzdržljivosti ter normalne spolne aktivnosti in energije.

Liderin®
Na voljo tudi v spletnih lekarnah

Opis

Liderin® je izdelek za moške, ki radi eksperimentirajo v postelji in želijo povečati užitek. Njegove naravne sestavine podpirajo spolno zmogljivost za doseganje užitka pri spolnosti. Izdelek je kombinacija sestavin naravnega izvora in nekaterih esencialnih vitaminov.


Sestava

Dnevni odmerek

vsebuje:

Količina na

3 tablete

% PDV*

L-arginin

1.605,0 mg

-

Izvleček korenine ginsenga (Panax ginseng) 

(standardiziran na 16 % ginsenozidih)

150,0 mg

-

Izvleček lubja obmorskega bora (Pinus pinaster)

80,1 mg

-

Izvleček korenine mace (Lepidium meyenii min. 10:1 – 60 mg)

600,0 mg

-

Kofein

60,0 mg

-

Folna kislina

300,0 µg

150

Vitamin B2 (riboflavin)

2,1 mg

150

Vitamin B3 (niacin)

24,0 mg

150

Vitamin B5 (pantotenska kislina)

9,0 mg

150

Vitamin B6 (piridoksin)

2,10 mg

150

Vitamin B12 (kobalamin)

3,8 µg

150

 *% PDV: referenčne vrednosti za priporočeni dnevni vnos hranil v skladu z uredbo EU 1169/2011 - referenčne vrednosti niso na voljo


Sestavine

L-argininijev klorid; sredstva proti sprijemanju: celuloza, silicijev dioksid, magnezijev karbonat, magnezijeve soli maščobnih kislin, kalcijev fosfat, smukec, stearinska kislina; polnilo: kalcijevi fosfati; stabilizatorji: hidroksipropilmetil celuloza, hidroksipropil celuloza; izvleček ginsenga (Panax ginseng); izvleček obmorskega bora (Pinus pinaster); kofein; izvleček mace (Lepidium meyenii); pteroilmonoglutaminska kislina; nikotinamid; rižev škrob; sredstvo proti penjenju: polietilenglikol; emulgator: saharozni estri maščobnih kislin; kalcijev D-pantotenat; piridoksin hidroklorid; riboflavin; barvilo: indigotin; cianokobalamin. 


Navodilo za uporabo in priporočena dnevna količina

3 tablete na dan. Najbolje 60 minut pred spolnim odnosom.


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo vsebuje kofein (60 mg v dnevnem odmerku). Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Shranjujte v originalni stični ovojnini.


Kje kupiti?

Liderin® je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.


Generična zdravila

Generična zdravila

Eno izmed pomembnih poslovnih dejavnosti podjetja STADA predstavljata proizvodnja in prodaja cenovno dostopnih zdravil, ki jih poznamo pod imenom generična zdravila ali generiki. Generično zdravilo vsebuje popolnoma enako zdravilno učinkovino kot originalno, ki ga je razvil in patentno zaščitil prvotni proizvajalec.

Preberite več
Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila

Podobna biološka zdravila so kopije biotehnološko proizvedenih, tako imenovanih bioloških zdravil. To so aktivne snovi, ki so pridobljene iz živih celic rastlin ali živali. V primerjavi z generičnimi zdravili, tj. kopijami kemično proizvedenih, je treba v razvoj podobnih bioloških zdravil vložiti precej več truda in časa pa tudi sam nadzor nad proizvodnim procesom je precej zahtevnejši.

Preberite več
Ostala zdravila na recept

Ostala zdravila na recept

Kot partner priznanega nemškega podjetja Grünenthal skrbimo za trženje inovativnih zdravil za lajšanje bolečine na slovenskem trgu. Grünenthal je v svetu vodilno podjetje na področju obvladovanja bolečine in sorodnih bolezni.
Kot znanstveno podprta farmacevtska družba v zasebni lasti ima dolgoletne izkušnje z zagotavljanjem inovativnih zdravljenj in najsodobnejših tehnologij bolnikom po vsem svetu.

Preberite več

Kakovost STADA

Temeljno prvino naše korporativne strategije predstavljata kakovost izdelkov ter odgovoren odnos do uporabnikov naših proizvodov in storitev. Zato precej pozornosti namenjamo ravno kakovosti in zanesljivosti oziroma varnosti naših produktov.

Preberite več

Izdelki brez recepta

Z vami že 125 let

Mednarodno farmacevtsko podjetje STADA Arzneimittel AG s sdežem v Nemčiji, si je v 125-tih letih dela pridobilo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. Del skupine STADA je tudi podjetje STADA d.o.o., ki v Sloveniji deluje že od leta 2012.

Preberite več